Το εκπληκτικό πεδίο των σεξουαλικών παιχνιδιών

Η ποικιλία των σεξουαλικών παιχνιδιών είναι εκπληκτική. Τα σεξουαλικά παιχνίδια αλλάζουν από απλά ανδρικά ή απολύτως γυναικεία sex σεξουαλικά παιχνίδια σε παιχνίδια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τα δύο φύλα. Υπάρχουν επιπλέον ορισμένα σεξουαλικά παιχνίδια που μπορούν επίσης να ονομαστούν βοηθήματα σεξ ή συζυγικοί οδηγοί.

Το κίνητρο πίσω από τα σεξουαλικά παιχνίδια

Μερικά σεξουαλικά παιχνίδια βοηθούν τη στύση του άνδρα, τονώνουν τις γυναίκες που αποδεικνύονται πιο ευαίσθητες ή δίνουν μια εναλλακτική ατμόσφαιρα στο «τυπικό» σεξ. Άλλα σεξουαλικά παιχνίδια δίνουν ένα «κλίμα» στις ποικιλίες στο σεξ, για παράδειγμα τα υποτιθέμενα σεντόνια. Εδώ και εκεί χρησιμοποιούνται για να βοηθήσουν ένα άτομο που αντιμετωπίζει προβλήματα με το ανεξάρτητο σεξ να επιτύχει σεξουαλική εκπλήρωση. Ούτως ή άλλως τα περισσότερα σεξουαλικά παιχνίδια προσφέρουν μια καλύτερη προσέγγιση για να αναζωογονήσουν άμεσα τους άντρες ή τις γυναίκες ιδιώτες για να επιτύχουν σεξουαλική εκπλήρωση.

Η συμμετοχή των σεξουαλικών παιχνιδιών μπορεί να δώσει νέες συναντήσεις και ποικιλία στη σεξουαλική εμπειρία. Μπορεί επίσης να δώσει ένα ονειρικό συστατικό για την αναβάθμιση ή την αναζωογόνηση μιας σχέσης.

Η τυπική υπόθεση είναι ότι ένα σεξουαλικό παιχνίδι δίνει άμεση αίσθηση των προσωπικών μερών στο προπαιχνίδι καθώς και κατά τη διάρκεια του σεξ ή ως ένας τρόπος για να κορυφωθείτε μόνο μέσω του ενθουσιασμού που δίνει το σεξ.

Είδη σεξουαλικών παιχνιδιών

Δονούμενα σεξουαλικά παιχνίδια

Πιθανώς τα πιο αξιοσημείωτα σεξουαλικά παιχνίδια είναι οι «δονητές» που, όπως υποδηλώνει το όνομα, δίνουν αίσθηση στα ιδιωτικά μέρη που χρησιμοποιούν δόνηση. Χρησιμοποιούνται κυρίως για την αναζωογόνηση της κλειτορίδας, ωστόσο μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να ζωντανέψουν κάποιο άλλο κομμάτι του γυναικείου σώματος ή του αντρικού σώματος.

Τα πιο απλά από αυτά είναι με μολύβι ή ραβδί (αν και συνήθως πιο παχιά από ένα μολύβι). Συχνά έχουν μια εσωτερική μπαταρία (ή δύο) που κινεί λίγο ηλεκτρικό κινητήρα. Κάθε τόσο η μπαταρία και ο ρυθμιστής είναι εξωτερικά και συνδέονται με το δονητή με ένα καλώδιο. Αυτός ο κινητήρας είναι εφοδιασμένος με λίγο, εκτός ισορροπίας, βάρος συνδεδεμένο στον άξονα. Καθώς αυτό το βάρος μετατρέπει τον κινητήρα και τον δονητή σε μια μικρή στρογγυλή ανάπτυξη που προκαλεί τη δόνηση που αισθάνεστε.

Με έναν δονητή που διαθέτει ρυθμιστή, καθώς επιταχύνεται η ισχύς αυξάνονται ο κινητήρας και μαζί του τόσο ο ρυθμός όσο και η ισχύς των κραδασμών. Τόσο η ισχύς όσο και ο ρυθμός της δόνησης επηρεάζουν το πόσο ζωντανό βρίσκετε το σεξ. Ο καλύτερος αντίκτυπος μπορεί να μην είναι οι περιοχές δύναμης τόσο γρήγορα όσο θα περίμενε κανείς. Οι ιδανικές ρυθμίσεις μπορεί κάλλιστα να αλλάξουν καθώς διαμορφώνεται το επίπεδο θέρμης σας. Για να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα, αξίζει να αγοράσετε έναν ελεγχόμενο δονητή.

Οι διάφοροι δονητές θα έχουν διάφορες ιδιότητες και μπορεί κάλλιστα να βρείτε ότι προτιμάτε ένα μείγμα πολύ περισσότερο από ένα άλλο και η κλίση σας μπορεί να προσπαθήσει να αλλάξει ανάλογα με το μέρος του σώματός σας που εμψυχώνετε.

Πολύ περισσότερο, όπως οι τελευταίοι ρυθμιστές ηλεκτρονικών δονητών φάνηκαν που δίνουν τον στατικό έλεγχο της δύναμης/ταχύτητας, αλλά επιπλέον σας επιτρέπουν να επιλέξετε παραδείγματα δυναμικών καρδιακών παλμών και πλημμυρών. Αυτά μπορεί να είναι εξαιρετικά ισχυρά.

Υπάρχουν επίσης και άλλα δονούμενα σεξουαλικά παιχνίδια, για παράδειγμα, σκανδάλες πεταλούδων και δονούμενοι δακτύλιοι πέους.

Άλλα παιχνίδια σεξ με καύσιμα

Υπάρχουν μερικά σεξουαλικά παιχνίδια που χρησιμοποιούν εναλλακτικούς τρόπους για να προσφέρουν μηχανικό ενθουσιασμό. Αυτά βασίζονται συνήθως σε έναν κινητήρα που κάνει το σεξουαλικό παιχνίδι να αλλάζει επίμονα το σχήμα του, κάτι που δίνει ένα είδος περιστροφικής ανάπτυξης ή το κάνει να κινείται πέρα δώθε. Οι συνεχώς μεταβαλλόμενες εξελίξεις ελέγχονται κατά καιρούς από ένα πνευματικό μηχάνημα σε αντίθεση με έναν κινητήρα. Οι εξελίξεις έχουν χρησιμοποιηθεί για να κατασκευαστούν, για παράδειγμα, μηχανικές γλώσσες γλείψιμο, δονητές που «εισέρχονται» στον κόλπο και τα συστήματα δοκιμών στο στόμα για να κάνουν σε έναν άνδρα ένα «μασάζ πέους».


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *