Дрехи за бременни – Как да спестите много пари

Честито, ще имате бебе! Ако това е първото ви бебе, ще похарчите малко пари за всички неща, от които се нуждае новото ви попълнение, но не харчете много дрехи за бременни пари за гардероб за майчинство. Ето няколко съвета, които ще ви помогнат да спестите много пари за дрехите си.

Едно от най-важните неща, които трябва да запомните за този период от живота си, е, че наистина ще имате нужда от истински дрехи за бременни само за около четири до пет месеца. Бъдете практични по отношение на нуждите си. Не купувайте скъпи  клинове за бременни дрехи за бременни за събития „за всеки случай“, освен ако не знаете, че наистина ще ви трябват.

Не предполагайте, че всичко, което можете да закупите, са дрехи с надпис „майчинство“, особено през първите няколко месеца, когато може да се нуждаете от малко повече място, но все още не изглеждате наистина бременна. Много стилове, като по-новите ризи за кукли, позволяват щедро парче плат отпред. Същото важи и за панталоните в началото, може да се нуждаете от малко разтягане в талията, но все още няма да попълните панталони за бременни. Панталоните с еластични ленти на талията ще паснат на сметката.

Позволете ми да се докосна накратко до спестяването на малко пари за сутиени и бельо, докато сте бременна. Не харчете пари за бельо за бременни. Те са предназначени да се разтягат върху корема ви, но наистина е по-удобно и по-лесно да носите бикини бельо и да го оставите да стои под корема ви (повярвайте ми и много други жени в това). Ще откриете, че в началото гърдите ви ще станат по-големи и ще трябва да увеличите размера на чашата. По-късно ще забележите, че може да не се нуждаете от по-голям размер на чашата, но ще ви трябва малко повече място наоколо. Не излизайте и купувайте нов сутиен. Можете да намерите удължители за сутиен в шивашки центрове. Те не изискват шиене и просто се свързват към текущия ви сутиен на куката и примките. Те са около $2 в сравнение с $30+ за нови сутиени.

Ето и другите идеи, които да ви помогнат да спестите много пари за дрехи за бременни:

1) Вземете дрехи назаем от приятели – Моята приятелка създаде семейството си преди мен и тя всъщност ми предложи дрехите си за бременни, които да използвам по време на бременността си. По същия начин й предложих някои от моите дрехи за бременни, когато тя беше бременна след мен. Всъщност разменихме едни и същи дрехи четири пъти, преди да ги изпратя на снаха си и тя и нейните приятели ги размениха още няколко пъти.

Когато заемате дрехи за бременни, уверете се, че се грижите за дрехите и ги перете правилно. Не забравяйте да ги върнете, когато приключите с използването им, освен ако не ви е било ясно казано да не ги връщате (бях малко разстроен, когато една колежка раздаде част от дрехите ми за бременни без моето съгласие, защото тя смяташе, че сме приключили с деца ).

2) Магазини за спестовни стоки – толкова много жени бързо се отърват от дрехите си за бременни, когато смятат, че са приключили с деца. Те не искат повече да гледат “дебелите дрехи”. Въпреки че не бях на пазара за дрехи за бременни от бизнес тип, бях изумена колко евтини бяха някои от тези видове дрехи за бременни (след като ги видях на пълна цена в магазин за дрехи за бременни).


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *